zirnetti

Blogiarkisto

10.11.2021

Missä se talvi luuraa?

Eipä olis kyllä väliksikään, mutta ärsyttää jatkuva kosteus. Pihakin on kuin kynnöspelto kun koiruli juosta viipottaa samoja uria. Eihän tuolla voi mitään tehdä kun jatkuvasti sukatkin märkänä (käytän rokseja), kun yrität koirulia viihdyttää potkimalla palloa.

Pari päivää oli kyllä pakkasta ja nautin suunnattomasti kun koiran tassuja ei tarvitse kuivailla joka sisääntulon yhteydessä. Hiivaahan tuolle puikkikselle kertyy varpaiden väliin kun kosteeta. 

Minähän niin tykkäisin lämmöstä ja auringosta, mutta täällä sitä Suomessa kun ei aina ole tarjolla. 4 vuodenaikaa pitää siitä huolen!

Hahaa.. kohta on muuten joulu... josta tulikin mieleen, että kun äitiä ei enää ole, niin joulukin on ihan erilaista nykyisin. Ei enää jaksa innostua.. ainut jouluksi hankittava on joulukinkku, sen kun saa, niin edes jotain jouluista täälläkin. Ai niin, tästä tulikin mieleeni, että koko kesän on roikkunut keittiön ikkunassa jouluverhot. En edes niitäkään edellisen joulun jäljiltä pois ottanut. Tulevana keväänä vaihdan sinne verhot ja jouluverhoja ei tule sitten seuraavana jouluna ikkunaan. On muuten sen verran kelju vaihtaa toiseen ikkunaan ne verhot.

Täytyykin kohta ottaa välipalaa ja jatkaa säärystimien neulomista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti