Langasta/kuteista tehdyt tuotteet - INFO! TÄRKEÄÄ!

Kaikki käsin valmistetut tuotteet voivat sisältää kissan ja koiran karvaa sekä valmistusvirheitä. Nämä eivät kuulu reklamaatioon ollenkaan. Myös minä olen ihminen, jolle sattuu virheitä, mutta pyrin ne kuitenkin viimeiseen asti välttämään.

Merkitsen tuotteisiin havaitut virheet jos niitä itse näen/huomaan.

Värivirheet ja eroavaisuudet villasukkapareissa voivat olla mahdollisia. Joissakin villasukissa olen hyödyntänyt jämälankoja. Langat joita käytän yleisemmin on marketeista saatavia sukkalankoja; seitsemänveljestä ja nalle ja monet muut jotka on verrattavissa näihin lankoihin.

Matot: matonkuteet ja loimilangat tilattu yleensä Lankavalta tai ostettu paikallisesta "käsityökeskuksesta". Matoissa käytän hinnoittelussa neliömetrihintaa räsymatoissa jotka ovat palttinamattoja tai monimutkaisimmissa sidoksissa, kuten ruusukas, niin neliömetrihintoja.

Hinnat matoissa perustuu a) asiakaslähtöiseen suunnitteluun; asiakkaan kanssa sovitaan loimilangan väri, kuteiden värit ja laatu, leveys, pituus ja viimeistelyt. Hinta perustuu suunnitteluun ja viimeistelyyn kuluneeseen aikaan sekä kutomiseen menneeseen aikaan. Näistä sovitaan asiakkaan kanssa erikseen ja ovat minun ja asiakkaan välisiä sopimuksia. Sopimus voi olla suullinen tai kirjallinen.

b) minun omat suunnittelemat matot joissa itse vaikutan kaikkeen; hinnat ovat esimerkiksi tällaiset:

  • palttinamatot: eli perusmatot (räsy) 50€/neliömetri
  • kuviolliset matot: loimikuviolliset tai kudekuviolliset 90€/neliömetri
  • HINNAT VOIVAT MUUTTUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Minusta tarinaa

Moikkelis moi! Minä olen siis 47 vuotias käsitöistä tykkäävä Parikkalalainen. Kotoisin olen Savonlinnasta. Muutin tänne Parikkalaan vuonna 2...