POSTIKULUT, TOIMITUSMAKSUT JA MAKSAMINEN SEKÄ LÄHETTÄMINEN

Käytettävät palvelut: Posti, Matkahuolto, Ärräpaketti, Kirje

Posti- ja lähetyskulut määräytyvät jokaisen käytettävän palvelun ja heidän taksojen mukaan. Lisäksi tuotteiden hintaan lisätään paketointikulut, oli se sitten kuplapussi, paketti tai isompien pakettien osalta itse tekemäni paketointi - esimerkkinä matot, jotka joudun paketoimaan vaikka jätesäkkiin ja sitten suojapahviin. 

Asiakas kertoo myyjälle mitä palveluntarjoajaa halutaan käyttää tai myyjä itse valitsee hänelle parhaimman tavan toimittaa tuote. Aina tietysti katsoen mikä on ostajalle edullisempi.

MAKSAMINEN

Ennen tuotteen lähettämistä, myyjä kertoo paketointi- ja lähetyskulut sekä ilmoittaa ostajalle mikä on näiden ja tuotteiden yhteishinta. Tämä siksi että tällä hetkellä myyjällä ei ole verkkokauppaa käytössä vaan asiakas ilmoittaa sähköpostilla tilauksen. (tähän osioon voi tulla vielä lisätietoa, mikäli ryhdyn kevytyrittäjäksi ja otan taas ukko.fi -palvelun käyttöön: laskutus!)

LÄHETTÄMINEN

Postitan tilausjärjestyksessä tai tiettynä päivänä useamman pienemmän lähetyksen.

 

Ei kommentteja:

Minusta tarinaa

Moikkelis moi! Minä olen siis 47 vuotias käsitöistä tykkäävä Parikkalalainen. Kotoisin olen Savonlinnasta. Muutin tänne Parikkalaan vuonna 2...