13.1.2022

Minusta tarinaa

Moikkelis moi! Minä olen siis 47 vuotias käsitöistä tykkäävä Parikkalalainen. Kotoisin olen Savonlinnasta. Muutin tänne Parikkalaan vuonna 2008 ja olen tykännyt täällä asua vallan mainiosti. Ainut huono asia tällä pienellä yli 4000 asukkaan kylällä on, että meillä täällä on ihan liian vähän palveluita. Täältä löytyy S-market, tokmanni, parikkalan väri, k-rauta, Taito-Etelä Suomen "käsityökeskus" puotineen, terveysasema, päiväkoti, R-kioski postipalveluineen, kampaamoja ja ravintola-alalla työskenteleviä sekä eläinlääkäri mm. Suppeat ostosmahdollisuudet, mutta reilun 60 km:n päästä löytyy Savonlinna ja Imatra. Sieltä löytyy enemmän palveluja. Kovasti kaipaisin eläintarvikeliikettä josta saisi koirallemme sen tarvitsevaa kuivaruokaa.

Noniin.. siinä yleiskuvaus nykyisestä kotikunnasta.

Eli.. olen tällä hetkellä työtön, mutta tehnyt palkkatuella myyjän töitä paikallisessa kierrätysmyymälässä Goodwill. On siellä muitakin juttuja joita tehdä, mm. kudoin mattoja myyntiin sinne myymälään.

Harrastuksiini kuuluu siis käsityöt, pyöräily ja lemmikkieläimet nyt enemmissä määrin tällä hetkellä. Välillä teen myös mosaiikki- ja tiffanylasitöitä kun vaan aikaa ja paikkaa löytyy levitellä näitä tarvikkeita.

Olen päässyt myös matkustelemaan ulkomaille, lähinnä Kanarialle. Ennen koronaa vuonna 2019 oli tarkoitus päästä käymään Egyptissä ja siellä Gizassa, kuolleidenlaaksossa ja muissa muinaisissa nähtävyyksissä. Koronasta johtuen matkamme peruuntui viikkoa ennen lähtöä ja se on harmittanut aivan valtavasti! Täytyy vaan haaveilla uudelleen sitä mahdollisuutta! Kun sain matkaan ja retkiin menneet rahat takaisin, niin toinen vuosia jatkunut haave toteutui; näillä rahoilla ostin pitkäkarvaisen collien pennun vuonna 2020. Koronan vuoksi koiranpentu "salakuljetettiin" Etelä-Suomen koronasulun ylitse aamuyöstä ja meidän karvapallo oli yhden päivän ja yön toisaalla yökylässä hoidossa, kunnes päästiin karvapallo hakemaan kotiin. Pitkä oli matka sinne hoitotätille ja pitkämatka oli kotiin koirallakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tekiskö villahousut?

 Miten olis, tekiskö tollaset noin polveen asti yltävät villahousut merinolangasta? Itellä on semmonen ongelma että lonkka vihottelloo kylmä...